revive

07 noiembrie 2018

Niciun comentariu

Home News

Tu si VelaShape II – o oportunitate frumoasa

Tu si VelaShape II – o oportunitate frumoasa

VelaShape

 

 

Velashape II

 

7.3 cm – reducere circumferentiala
2.5 cm – reducere pe fiecare coapsa
2.3 cm – reducere in zona fesiera
Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere
60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii

 

Asa-zisul aspect de „coaja de portocala” este dat de o combinatie intre deshidratarea stratului superior de grasime si tesutul de legatura al acestuia de pe coapse. De asemenea, au loc si modificari in grosimea si elasticitatea pielii.

Pentru a face sa dispara acest aspect, este nevoie de o combinatie de tratamente de hidratare si tonifiere a pielii, cat si de stimulare a circulatiei si tonifiere a stratului de grasime de pe coapse. Din păcate dereglarea ciclului menstrual, instalarea sarcinii sau îngrăşarea rapidă sunt fenomene fireşti la o femeie, iar celulita reprezintă o condiţie des întâlnită.

 

Nu se vindecă in totalitate, dar noi putem sa o tinem sub control!

 

Velashape este solutia non-chirurgicala, sigura si rapida care va remodeleaza corpul. Ajuta la reducerea in centimetri a tesutului adipos si trateaza zonele afectate de celulita. Rezultatele sunt vizibile dupa doar cateva sedinte, iar dumneavoastra puteti sa va bucurati de o silueta de invidiat.

 

Prima solutie medicala non-invaziva aprobata de FDA. A primit marca CE pentru conturare corporala non-invaziva prin reducere temporara a circumferintei si pentru diminuare a celulitei.

Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos, VelaShape II de la Syneron Medical trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Rezultatele testate clinic sunt vizibile dupa numai 4 tratamente. Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape II au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice, cat si in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *