revive

08 aprilie 2019

Niciun comentariu

Home News

Nu se riscă nimic în numele frumuseții!

Nu se riscă nimic în numele frumuseții!

Fara ace. Fara durere. Fara fond de ten!

 

Mezoterapia facială a reușit cu brio să înlocuiască, în medicina estetică, injectarea clasică.
Este terapia ce constă în introducerea în piele a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic.
Rezultatele sunt vizibile de la primul tratament si are ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermitătii pielii, datorită faptului că 95% din substanțele active sunt absorbite în piele.

Soluția este să rezolvi problema tenului tău și nu să o maschezi!

Studiile au arătat că doar 5% din ingredientele unei creme (indiferent de calitatea sau prețul acesteia) ajung efectiv în profunzimea pielii.

Prin mezoterapie facială, ingredientele active, vitaminele și nutrienții ajung în proporție de 95% în piele. Astfel se obțin  rezultate  vizibile chiar și după o singură ședință de tratament.

Tratamentul durează doar 30 minute, și se recomandă un tratament pe săptămână timp de 6 săptămâni și o dată pe lună pentru întreținere.
Fără durere, fără semne pe piele sau efecte adverse. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local.
Nu necesită perioadă de recuperare, și se poate reveni imediat la rutina zilnică. Tratamentetul hidratează intens pielea și o hrănește în profunzime fără a o irita.
Rezultate vizibile de la prima ședință de tratament. Rezultatele durează, atât timp cât procedurile de întreținere sunt efectuate în mod regulat pentru a compensa procesul natural de îmbătrânire a pielii.
MEZOTERAPIE FACIALĂ

  • potrivita tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil, în funcție de serul utilizat poate fi un tratament fortifiant pentru pielea sensibilă.
  • hidratare pentru toate tipurile de ten, ideal si înainte de expunerea la soare.
  • stimulator al regenerarii celulare datorita absorției ingredientelor active.
  • principii active: acid hialuronic, vitamina C, celule stem vegetale, lipozomi de oxigen,vitamine, minerale, acid oleanolic, extracte de plante cu proprietati calmante.

Preț: 125 lei / tratament / 30 min la achiziția unui abonament de 10 ședințe de tratament.


Preț: 175 lei / tratament / 30 min la achiziția unei singure ședințe de tratament.

 

de ce sa alegi revive medical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *