Analiza corporala

Primul pas pentru un corp sanatos si o silueta frumoasa

 

xmagic-analiza-corporala

 

Greutatea corporala este o caracteristica ce determina aspectul unui individ, starea de sanatate fizica si psihica, precum si cel mai important: calitatea vietii.

Evaluarea strării de sănătate este foarte importanta atunci cand dorim sa slabim sau ne remodelam silueta intr-un mod sanatos.

 

Analizatorul corporal ne ofera informatii exacte despre masa musculara, masa de grasime, celulita, retentie de apa, rata metabolica si ne ajuta sa urmarim rezultatele obtinute pe parcursul tratamentelor de slabire sau anticelulitice.

Istoricul medical este la fel de important, deoarece pot exista contraindicatii pentru anumite tratamente.

 

De ce sunt importante aceste valori?

 

Dietele restrictive, bazate doar pe un aport caloric scăzut, pot face mai mult rău decât bine. Asta pentru că de cele mai multe ori nu stratul de grăsime este cel care se micşorează, ci masa musculară. Iar efectele asupra sănătăţii sunt mai multe decat am crede.

Inainte de orice tratament in clinica Revive Medical, beneficiati de o analiza corporala; aceasta reprezinta punctul de plecare pentru orice procedura de remodelare corporala.

In urma acestui diagnostic corporal, specialistul Revive Medical iti va indica tratamentul potrivit orientat catre rezultatele dorite.

de ce sa alegi revive medical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *