Home

Costuri Tratamente Faciale

COSTURI TRATAMENTE

TRATAMENTE FACIALE

LIFTING FACIAL CU RADIOFRECVENȚĂ

Lifting non-chirurgical, acționează in profunzime, la nivel celular, prin stimularea si accelerarea metabolismului natural al pielii.

O ședință

200 LEI

6 ședințe

1.000 LEI

RADIOFRECVENȚĂ CU VACUUM

Se actioneaza la nivel celular asupra metabolismului tesutului: oxigenare, compactare, lifting, stimularea productiei de colagen si elastina.

O ședință

200 LEI

6 ședințe

1.000 LEI

MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE

Procedura non-invaziva si un proces non-abraziv de exfoliere a pielii. Indeparteaza excesul de sebum in timp ce ridica si indeparteaza celulele moarte ale pielii. Este un proces complet non – iritant, cu rezultate imediate.
Ameliorare măsurabilă a  țesuturilor afectate de celulită. Este un tratament terapeutic de profunzime, care combină radiofrecvența, biostimularea și ultrasuntele de înaltă frecvență pentru rezultate de lungă durată.
Zonă: brațe, flancuri spate, abdomen, șolduri, coapse, fese, gambe.

O ședință

150 LEI

6 ședințe

800 LEI

MEZOTERAPIE

Este o tehnica inovatoare folosita pentru livrarea transdermala a ingredientelor active din tratamentele cosmetice; pielea permite o absorbtie de pana la 10 ori mai mare decat in mod normal.

O ședință

250 LEI

6 ședințe

1.200 LEI

DRENAJ LIMFATIC PE BAZĂ DE VACUUM

Gratuit la achizitia unui tratament facial

ANALIZATOR FACIAL

Un diagnostic stiintific al pielii, si nu o parere subiectiva, te ajuta sa urmezi tratamentul corect iar apoi sa masori rezultatele.

O ședință

100 LEI