Home

Despre noi

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI

Despre REVIVE Medical

Daca acum cativa ani medicina si chirurgia cosmetica erau accesibile doar vedetelor, acum tot mai multe persoane apeleaza la acestea, indiferent de varsta sau sex. Fie ca apeleaza la proceduri de intinerire sau proceduri de corectie a unor zone, pacientii dobandesc inevitabil o crestere a increderii in sine.

Frumusetea si tineretea sunt doua dintre dorintele noastre ale tuturor. Ele nu trebuie sa se supuna tiparelor comerciale, ci sa reprezinte atributele care ne împlinesc si ne ajuta ca zi de zi sa fim în cea mai buna forma; sa scoatem la iveala adevarata noastra personalitate, sa ne apreciem si sa ne respectam pentru a putea mai departe sa le oferim celorlalti apreciere si respect. Din acest vis frumos s-a inspirat REVIVE MEDICAL, o clinica de estetica medicala cu servicii si tratamente unice în zona de vest. Folosim cele mai bune tehnologii, non-invazive pentru ca tineretea si frumusetea sa ne însoteasca pretutindeni.

Va asteptam sa ne treceti pragul si sa va regasiti starea fizica de care aveti nevoie zi de zi. Frumusetea pielii nu are vârsta!

Echipa Noastra

ECHIPA REVIVE MEDICAL

CONTACTEAZA-NE

Dr. Florin Juravle

Medic Specialist

Dr. Florin Juravle are peste 15 ani experienta in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica, peste 1200 de operatii chirurgicale facute cu succes, peste 1000 de pacienti multumiti de rezultate, cunoaste si aplica in practica cele mai moderne tehnici si proceduri de medicina estetica si anti-ageing. Dr. Florin Juravle este extrem de apreciat pentru tratamentele si solutiile de estetica medicala pe care le-a implementat in clinica sa din Bucuresti, una dintre cele mai cautate si solicitate datorita exigentelor Dr. Florin Juravle si datorita tehnicilor si procedurilor moderne de medicina estetica si anti-ageing pe care le foloseste.
Specialitatea mea nu este sa creez frumusete, ci sa o mentin sau sa o reconstruiesc, gasind cea mai buna solutie pentru oricine imi cere o recomandare. Insa, oricat de angajat voi fi in demersul esthetic, intotdeauna voi pune pe primul loc SANATATEA si SIGURANTA pacientilor

Carla Grad

Beauty specialist

Pasionata de domeniul beauty si de cele mai noi tehnici de estetica medicala, Carla a decis sa devina beauty specialist.
A urmat cursuri specializate in aceste domenii, iar de 3 ani aplica toate cunostintele invatate in serviciile de fizioterapie si estetica medicala.

Rena Valcan

Beauty Assistant

Dupa finalizarea studiilor, Rena a devenit activa in domeniul medical pentru recuperare si intretinere. S-a specializat de-a lungul timpului in utilizarea tehnologiei moderne in tratamente si servicii specializate. Are experienta peste 5 ani in fizioterapie si aplicarea de game de tratament asociate aparatelor medicale.