Home

Echipa

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI

Echipa REVIVE Medical

Dr. Florin Juravle

Medic Specialist

Dr. Florin Juravle are peste 15 ani experienta in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica, peste 1200 de operatii chirurgicale facute cu succes, peste 1000 de pacienti multumiti de rezultate, cunoaste si aplica in practica cele mai moderne tehnici si proceduri de medicina estetica si anti-ageing.
Dr. Florin Juravle este extrem de apreciat pentru tratamentele si solutiile de estetica medicala pe care le-a implementat in clinica sa din Bucuresti, una dintre cele mai cautate si solicitate datorita exigentelor Dr. Florin Juravle si datorita tehnicilor si procedurilor moderne de medicina estetica si anti-ageing pe care le foloseste.

Specialitatea mea nu este sa creez frumusete, ci sa o mentin sau sa o reconstruiesc, gasind cea mai buna solutie pentru oricine imi cere o recomandare. Insa, oricat de angajat voi fi in demersul esthetic, intotdeauna voi pune pe primul loc SANATATEA si SIGURANTA pacientilor

Carla Müller

Manager and Beauty specialist

Pasionata de domeniul beauty si de cele mai noi tehnici de estetica medicala, Carla a decis sa isi indeplineasca visul sa devina beauty specialist si sa coordoneze activitatea clinicii de estetica medicala Revive.
A urmat cursuri specializate in aceste domenii, iar de 3 ani aplica toate cunostintele invatate in serviciile de fizioterapie si estetica medicala.

Ina Stefanica

Beauty Specialist

Fizio-kinetoterapeut

Georgiana Fasie

Beauty Specialist

Fizio-kinetoterapeut