Toxina Botulinica

Botox

Injectarea cu botox (toxina botulinica) este una dintre cele mai simple proceduri de medicina estetica si cea mai des intalnita pentru ridurile fine: zona de incruntare dintre sprancene, zona ochilor – “laba gastii” -, coltul gurii. Cu acest tratament, ridurile de expresie sunt atenuate, tenul fiind vizibil intinerit si relaxat.

Rezultatele pot fi uimitoare daca procedura este realizata de un medic experimentat si bun cunoscator al modului in care trebuie facute infiltratiile. Acestea constau in realizarea unor mici intepaturi, cu un ac foarte fin, in muschii fetei care sunt responsabili sa mentina pielea intinsa.

Pentru a evita orice disconfort, se foloseste o crema anestezica speciala.
Este un tratament rapid, minim invaziv, care dureaza in medie 20 de minute pentru o zona de tratament.

Efectul de intinerire si revigorare a pielii apare dupa cateva zile – o saptamana de la realizarea procedurii si dureaza in timp intre 3 si 6 luni. Este recomandata refacerea tratamentului, urmand ca dupa 4-5 sedinte consecutive efectele sa se mentina mai mult timp.

In clinica noastra, Dr. Florin Juravle va da informatii despre aceasta procedura si nevoile specifice pe care le are fiecare pacient.