Politica de retur

Politica de retur:

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului sau de la data achizitiei serviciilor.

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate on-line sau prin alte mijloace de vânzare la distanță în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite. Nu aveți nevoie de un motiv special pentru a face acest lucru, e suficient să vă răzgândiți.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Iată câteva excepții:

-produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar

-carduri cadou

*Pentru contractele de servicii, perioada de reflecție expiră la 14 zile de la data încheierii contractului. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Obținerea unei rambursări

Revive Medical se obliga să vă returneze banii în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră de anulare a comenzii. Rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că le-ați trimis.

 

Cum puteți anula o achiziție

Va rugam să ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de anulare a achiziției, prin formularul de retragere sau printr-un email la adresa: office@revivemedical.ro

Formularele completate dupa perioada de 14 zile de la data achizitiei, nu sunt luate in considerare.

 

Important:

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Returul cardurilor cadou nu este posibil.