Home

TEHNOLOGIE

Tehnologii folosite

VelaShape

Aparatul Velashape II este un aparat care foloseste tehnologia elos si este solutia medicala non-invaziva aprobata de FDA pentru reducerea circumferintei, pentru tonifiere si pentru diminuarea celulitei.
Tratament de profunzime, confortabil, cu rezultate rapide, testate clinic si timp de recuperare zero, combina patru tehnologii: radiofrecventa, infrarosu, masajul cu role mecanice si vacuum pulsat.

VelaShape creste circulatia si stimuleaza drenajul limfatic, amandoua fiind componente esentiale pentru o structura a pielii sanatoase. Masajul cu vacuum si role mecanice faciliteaza activitatea fibroblastelor, creste vasodilatatia si aportul de oxigen, radiofrecventa si infrarosul stimuleaza productia de elastina si colagen, imbunatatesc textura pielii si micsoreaza celulele adipoase.

Xskin

Procesul de imbatranire modifica profund aspectul pielii. Dupa varsta de 25 de ani sinteza de colagen de la nivelul pielii incepe sa scada, iar dupa 40 de ani aceasta se injumatateste.
Aplicatorul facial dotat cu tehnologia DynamicWave (Onda Dinamica), permite incalzirea progresiva a tesutului pana la nivelul dermului, stimuland productia de elastina, colagen si acid hialuronic pentru un aspect tonifiat. Confera tesutului o elasticitate imediata si o imbunatatire notabila a calitatii acestuia, chiar de la prima sedinta.
Tratamentele Xskin fac posibila incetinirea imbatranirii premature a pielii.

Selenia Italia prezinta Onda Dinamica, o tehnologie patentata care permite utilizarea unor energii diferite, simultan cu rezultate imediate si uimitoare.
Tratamentul anti-aging non-invaziv, care se adreseaza tuturor tipurilor de ten, gatului si decolteului, pentru rejuvenare, lifting non-chirurgical, super hidratare, efect de umplere pentru riduri si tratament antiacneic.

Primelase HR

Primelase HR este una dintre cele mai bune tehnologii dezvoltate de Cocoon Medical si ofera rezultate imbatabile inca de la prima sesiune de tratament. Indeparteaza parul nedorit de pe toate tipurile de piele.

Diferenta acestui aparat fata de altele este ca Primelase HR elibereaza pulsuri scurte cu o energie inalta si o viteza ridicata, astfel incat energia sa fie controlata in orice moment pentru obtinerea celor mai bune rezultate.
Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot (9X9, 20X9, 30X9) alimenteaza si face ca PrimelaseHR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata.

Aplicator cu spotul de 9X9

Aplicator cu spotul de 20X9

Aplicator cu spotul de 30X9
Cu o suprafata de 270 milimetri patrati, acest spot este utilizat, ca si cel anterior, pentru a acoperi suprafete intinse de piele. Timpul estimate pentru ambele picioare este de 40 de minute.

 

Primelase HR a fost creat de o echipa profesionista in domeniu, care a tinut cont de toate variabilele care pot influenta protocolul de tratament, astfel incat rezultatele sa fie eficiente si sigure.
Clinica de estetica medicala Revive Medical este singura care foloseste acest echipament de ultima generatie pentru procedurile de epilare definitiva.

X-Magic

Tratament terapeutic de profunzime, non-invaziv, nedureros si cu rezultate de lunga durata cu programe diferite pentru femei si barbati. Foloseste tehnologia Multi-Action: Radiofrecventa, ultrasunet de inalta frecventa, medie frecventa, fotobiostimulare si masaj endermologic pentru a trata retentia hidrica, celulita, incetinirea metabolismului celular, tesutul adipos localizat si pierderea elasticitatii cutanate.