Reducerea circumferintei, tonifiere si diminuarea celulitei

Tehnologii

VelaShape

Aparatul Velashape II este un aparat care foloseste tehnologia elos si este solutia medicala non-invaziva aprobata de FDA pentru reducerea circumferintei, pentru tonifiere si pentru diminuarea celulitei.
Tratament de profunzime, confortabil, cu rezultate rapide, testate clinic si timp de recuperare zero, combina patru tehnologii: radiofrecventa, infrarosu, masajul cu role mecanice si vacuum pulsat.

VelaShape creste circulatia si stimuleaza drenajul limfatic, amandoua fiind componente esentiale pentru o structura a pielii sanatoase. Masajul cu vacuum si role mecanice faciliteaza activitatea fibroblastelor, creste vasodilatatia si aportul de oxigen, radiofrecventa si infrarosul stimuleaza productia de elastina si colagen, imbunatatesc textura pielii si micsoreaza celulele adipoase.

X-Magic

Tratament terapeutic de profunzime, non-invaziv, nedureros si cu rezultate de lunga durata cu programe diferite pentru femei si barbati. Foloseste tehnologia Multi-Action: Radiofrecventa, ultrasunet de inalta frecventa, medie frecventa, fotobiostimulare si masaj endermologic pentru a trata retentia hidrica, celulita, incetinirea metabolismului celular, tesutul adipos localizat si pierderea elasticitatii cutanate.