Home Tratamente Faciale

Tratament Infinity

Tratament Infinity

Infinity este mai mult decât un tratament cosmetic

-este cel mai avansat sistem de ingrijire cosmetică facială

-are efect imediat asupra pielii (intindere , diminuare riduri tip Botox)

-are o combinație unică de filtre naturale pentru lumina solară, dar și pentru lumina albastră și infraroșie

-are combinatii din mai multe tipuri de celule stem vegetale, 4 isotipuri de acid hialuronic si foarte multe alte ingrediente inovatoare.

-este testat si apreciat de multe vedete

De ce sa alegi Infinity de la Selenia Italia?

1. DETOXIFIERE cu 4 tipuri de celule stem vegetale (Horehound, Chondrus crispus red seaweed, ginseng), Vit. E, provitamina B5

2. REVITALIZARE prin activarea proceselor naturale reparatorii ale pielii cu: celule stem din Gardenia, 4 isoforme de Acid Hialuronic, extract de microalge și Resveratrol.

3. LIFTING imediat, efect antirid și întindere asemenea Botox-ului, vindecarea microleziunilor cu o formulă complexă de peptide, celule stem din Floare de Colț, Ceramide, Vitamină E și ulei esențial de Hypericum. + molecula patentata SYN-AKE®, formate din anumite tripeptide, similare cu cele găsite în veninul de viperă, dar și peptidele speciale Argireline.

4. PROTECȚIE : cremă cu 4 concentrate naturale prețioase: 4 tipuri de celule stem din plante (Edelweiss, Buddleja, Marrubio și Gardenia), Ceramide, Reconstructed NMF, Fosfolipide, Vitamina E, Vitamina C și filtre naturale pentru lumina solară, dar și pentru lumina albastră și infraroșie.

-52%

RIDURI