Cauta
Meniu

Secretele unui machiaj perfect?

Home » Blog » Secretele unui machiaj perfect?
Intraceuticals hidratare baza de machiaj
03-01-2020

Secretele unui machiaj perfect in 3 pasi simpli

 

De obicei, secretele nu se spun. De asta se numesc asa! Insa noi ne dorim ca toata lumea sa beneficieze de un machiaj impecabil, ca de revista!

Iata care sunt pasii catre perfectiune!

Cea mai importanta etapa este cu siguranta pregatirea tenului. Aceasta se poate face in 3 pasi simpli:

 

1.     Curatarea tenului reprezinta prima etapa in care vom indeparta toate celulele moarte de la nivelul pielii, impuritatile si excesul de sebum. Aceasta etapa se poate face prin spalarea fetei folosind un produs de curatare eficient, creat special pentru fiecare tip de ten in parte. Acesta poate fi sub forma de gel, spuma sau chiar solida. Apa micelara poate fi si ea utilizata cu succes atat pentru curatare, cat si pentru indepartarea ultimelor urme de machiaj.

 2.     Exfolierea este urmatorul pas important. Regenerarea celulara naturala se produce o data la 28 de zile in mod obisnuit, insa o data cu varsta si o stare de sanatate precara, procesul acesta este puternic incetinit. Mentinerea nivelului de regenerare celulara se afla in stransa legatura cu aspectul de prospetime si reintinerire a tenului. De aceea, este recomandat sa facem o exfoliere a intregii fete folosind produse speciale pentru aceasta etapa. Se pot utiliza perii speciale, produse cu particule abrazive sau chiar un burete. Pe langa ingrijirea de acasa, poti apela la un specialist pentru un tratament facial complex, precum hidrodermabraziune, microdermabraziune sau peeling chimic.

 3.     Hidratarea completeaza ritualul de ingrijire a fetei si este unul din pasii esentiali, deoarece de el depinde cum se va comporta ulterior produsul de machiaj aplicat pe piele. O piele hranita si hidratata in mod corect arata bine, este luminoasa si fina la atingere.

 

Hidratarea tenului nu este doar pentru persoanele cu ten uscat. Orice tip de ten necesita hidratare, insa produsele folosite pot fi diferite, in functie de textura lor, dar si de gradul de deshidratare al pielii.

Exista numerosi factori care influenteaza deshidratarea pielii:

- Poluarea

- Razele soarelui

- Temperaturile scazute

- Fumatul

- Produsele cosmetice agresive sau nepotrivite

- Consumul unor cantitati mari de alcool si cafea

- Consumul mic de apa

 

Pentru hidratarea intensa a pielii, putem aplica produse sub forma de ser, crema sau masca. Insa cele mai bune rezultate se vad atunci cand folosim tehnologii moderne de introducere a ingredientelor in profunzimea pielii.

 

 

 

Specialistii in frumusete de la Revive Medical iti recomanda Intraceuticals, tratament de hidratare profunda  si anti-aging cu acid hialuronic,  vitamine si antioxidanti. Aceste cocktail de ingrediente puternic active hranesc pielea in profunzime.

 

Intraceuticals este singurul tratament din lume care poate introduce acid hialuronic in piele printr-o metoda non invaziva. Tratamentul este relaxant si placut, fiind folosit in cele mai exclusiviste clinici si saloane din intreaga lume.

Supranumit „Tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este o procedura utilizata de foarte multe vedete, atat internationale cat si nationale pentru o aparitie spectaculoasa.

Cei mai mari make-up artisti din lume folosesc tratamentul Intraceuticals pentru a pregati foarte bine pielea inainte de a aplica machiajul propriu zis. De asemenea, clientele noastre l-au testat cu succes, bucurandu-se de o piele impecabila, fara descuamari si fara aspect tern.

Printre make-up artistii care folosesc Intraceuticals se numara Gina Brooke (make-up artistul personal al Madonnei), Michelle Garbin, Morag Rose, Pati Dubroff.

 

 

Intraceuticals este un tratament care:

 

-foloseste un flux continuu de oxigen, furnizat printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru introducerea ingredientelor cheie in piele

-conduce la o hidratare superioara si se pot face tratamente specifice cum ar fi tratament de luminozitate, antiacneic, anti riduri, anticearcane

-are rezultate vizibile dupa prima sedinta, tenul arata revitalizat si  luminos, ridurile si liniile fine sunt reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elastina

 

 

In functie de tipul de ten, se pot realiza tratamente din gamele Rejuvenate, Clarity, Booster, Atoxelene sau Opulence.

 

Rejuvenate se adreseaza tenului normal, cu linii fine, care are nevoie de hidratare. Acesta are rol important in mentinerea sanatatii pielii, introducand in piele o infuzie de acid hialuronic, extract de ceai verde, extract de aloe si vitaminele A, C si E.


Depunerea de acid hialuronic se face in 3 etape:


1.     Infuzia serului cu molecule micsorate de acid hialuronic. Aceasta etapa se realizeaza cu ajutorul oxigenului hiperbaric, livrand pana in interiorul dermului toate ingredientele din ser.

2.     Aplicarea gelului hidratant Intraceuticals, care contine acid hialuronic cu greutate moleculara medie, vitaminele C si E, ceai verde. Acesta are rol maxim in hidratare, fermitate si uniformizare.

3.     Aplicarea cremei hidratante Intraceuticals care este pasul final. Aceasta contine acid hialuronic cu greutate moleculara mare, ulei din seminte de jojoba si germeni de grau. Beneficiile sunt nenumarate: reda nivelul optim de hidratare, contribuie la refacerea texturii pielii si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi. Crema hidratanta Intraceuticals reprezinta un rezervor de apa pentru moleculele de acid hialuronic introduse in piele.

 

Boosterele sunt reprezentate de seruri create special pentru fiecare particularitate a tenului, tratand punctual imperfectiunile.

 

Booster Vitamina A – Diminuează porii dilataÈ›i, elimina imperfectiunile È™i uniformizează textura pielii

Booster AntioxidanÈ›i – Revitalizează pielea cu ajutorul antioxidanÈ›ilor naturali extrem de puternici si a  extractelor din kakadu plum, un super-fruct din Australia. Reduce cearcănele, luptă impotriva radicalilor liberi si protejeaza tenul impotriva stresului.

Booster Vitamina C+3 – Protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigură foto-protecÈ›ie È™i tratează hiperpigmentaÈ›ia.

Booster Colagen – Asigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a restabili  volumul, fermitatea si elasticitatea pielii. Lupta impotriva ridurilor.

 

Pielea este baza de care trebuie mereu sa avem grija, deoarece pe ea vom putea construi apoi un machiaj impecabil, rezistent si perfect! 

 

Te asteptam in clinica noastra sa simti beneficiile tratamentului Intraceuticals pe propria ta piele!

 

 

 

Abonare
Newsletter
Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Copyright 2024 Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Home Clinica Servicii Oferte Produse Media Blog Contact Programari