Cauta
Meniu

Clinica

Home » Clinica

Cel mai inovator centru de estetica medicala din vestul tarii unde gândirea artistică este o stare de spirit constantă.

 

Daca esti preocupat/a de estetica si sanatatea pielii...


Vrei sa combati  imbatranirea prematura si sa arati mereu fresh...


Iti oferim produse si servicii de estetica la standarde inalte...


Pentru a te ajuta sa obtii acel look proaspat si revigorat, o piele ferma si de invidiat...


Spre deosebire de celelalte proceduri si tratamente din cadrul saloanelor de infrumusetare, noi folosim doar aparate medicale premium, cu aprobari FDA si certificate, oferim posibilitatea unui plan personalizat de tratament, stabilit in urma unei analize complete a pielii cu ajutorul unui aparat profesional, iar angajatii/specialistii nostri sunt orientati spre client si rezultate cat mai bune, sunt atenti pana la cele mai mici detalii si stiu ca succesul nostru se datoreaza experientei pe care ei o ofera clientului.

 

 

Revive Medical masuri de protectie

 

 

Cum a luat nastere ideea Revive Medical?
 

Revive Medical este rezultatul unei prietenii frumoase si al unui vis de exceptie de a oferi tuturor femeilor care ne viziteaza, increderea ca frumusetea lor naturala e unica si ca tot ce avem de facut este sa zambim si sa ne intretinem pielea de pe intreg corpul la standarde premium de calitate a tratamentelor de care alegem sa beneficiem pe parcursul vietii. Bineinteles nu am uitat nici de barbatii din viata noastra, care pot beneficia si ei de aceeasi gama larga de tratamente, adaptate nevoilor lor.

 

Cine suntem?
 

Cand spunem o prietenie frumoasa, ne referim la cea dintre noi, Carla si Laura, fondatoarele clinicii Revive Medical; ne-am cunoscut acum 8 ani si credem cu tarie ca pasiunea pentru frumusete este cea care ne-a adus impreuna si ca responsabilitatea de a oferi femeilor mai multa incredere in ele face parte din destinul nostru. Am inceput cu niste idei timide, apoi visul nostru a luat amploare intr-un timp extrem de scurt, asa ca pe 7 martie 2017 a fost prima zi din povestea noastra, dedicata clientilor si prietenilor nostri.

 

Specialistii si medicii nostri te intampina mereu cu zambetul pe buze si te asteapta cu tratamente faciale si corporale premium, epilare definitiva cu laser medical, dermatologie si masaj.

 

 

Principiile noastre
 

Prioritatea si misiunea noastra esti tu. Te poti baza mereu pe sinceritatea noastra si pe alegerea celor mai potrivite tratamente pentru tine. Comunicarea intre tine si specialistii nostri este esentiala in crearea unui plan personalizat de tratamente.
 

Consideram ca timpul fiecarei persoane este la fel de important ca timpul nostru, motiv pentru care am adus in clinica noastra tehnologii de ultima generatie, premium, tocmai pentru ca rezultatele sa fie vizibile de la prima sedinta, cu timp de recuperare 0, iar pacientii nostri sa se poata bucura intr-un timp scurt de beneficiile tratamentului ales.
 

De 6 ani ne bucuram de satisfactia pacientilor nostri si in fiecare an am reusit sa aducem cel putin o tehnologie noua si sa implementam protocoale noi de tratamente pentru necesitatile fiecarui pacient. Suntem intr-o continua formare profesionala; lucram mereu cu drag ca sa putem sa oferim cele mai bune servicii in acest domeniu si cele mai frumoase experiente in clinica noastra.

 
Terasa Revive Medical Dumbravita

 

Sunt manager general si fondator Revive Medical, de profesie Balneo-fiziokinetoterapeut, cu o experienta de 7 ani in domeniul esteticii medicale. Apreciez si sustin frumusetea naturala, iar satisfactiile mele pe plan profesional sunt oferite de catre toti pacientii mei care se bucura de cea mai frumoasa piele.
Sunt de profesie jurist, fondator Revive Medical si pe langa functia de manager in aceasta clinica, sunt si expert accesare fonduri europene. Sunt un mare fan al domeniului beauty si stiu ca frumusetea naturala este atuul oricarei femei.
Medic specialist dermatovenerologie
Sunt Beauty Manager si te intampin cu zambetul pe buze de fiecare data! Activez in domeniul frumusetii de aproximativ 6 ani. 6 ani plini de provocari, rezultate si oameni frumosi. 6 ani in care 18  fete au primit atentia si indrumarea mea pentru a deveni specialisti in frumusete. Masterul in dermatocosmetica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara m-a ajutat si...
Numele meu este Georgi si sunt specialist si terapeut beauty. Mi-am inceput activitatea in cadrul clinicii in 2018 si de atunci sunt intr-un continuu proces de perfectionare a tratamentelor beauty, dar si a relatiei cu clientii. Implicarea, seriozitatea si optimismul sunt caracteristicile care stau la baza activitatilor mele atat din punct de vedere profesional cat si personal. M-am bucurat pana a...
Specialist beauty
Specialist beauty
Specialist beauty
Specialist beauty
Specialist beauty
Secretar administrativ
Abonare
Newsletter
Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Copyright 2024 Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Home Clinica Servicii Oferte Produse Media Blog Contact Programari