Cauta
Meniu

Oferte

Home » Oferte
1400 Lei
1120 Lei
Arata-i corpului tau ca il pretuiesti suficient! Ofera-i un tratament de remodelare corporala XMagic, daca vrei sa-i asiguri o piele mai ferma si un tonus mai bun, inca de la prima sedinta.
1400 Lei
1120 Lei
Trateaza simultan cele mai frecvente nevoi medical estetice: celulita, laxitatea pielii si tesutul adipos in exces.
1000 Lei
800 Lei
Liftingul non-invaziv - are o actiune anti-aging remarcabila, pielea este revitalizata, isi recapata tonusul, luminozitatea si hidratarea, iar rezultatele se vad imediat dupa efectuarea tratamentului.
990 Lei
792 Lei
Alege un tratament profesional de microdermabraziune cu diamante care curata in profunzime tenul si bucura-te de efecte vizibile inca de la prima sedinta.
1400 Lei
1120 Lei
XMagic - un aparat de remodelare corporala care trateaza simultan cele mai frecvente nevoi medical estetice: celulita, laxitatea pielii si tesutul adipos in exces.
1200 Lei
960 Lei
Incetineste trecerea timpului cu un tratament antiaging de mezoterapie cu efect de hidratare, diminuarea ridurilor sau antiacneic, care relaxeaza total pielea.
2060 Lei
1500 Lei
Tratament pentru piele flasca - In doar 30 de minute, energia HIFEM provoacă aproximativ 20.000 de contracții musculare involuntare, nedureroase, iar XMagic stimuleaza productia de colagen cu ajutorul radiofrecventei de la o saptamana la alta, obtinand impreuna o piele mai neteda.
400 Lei
320 Lei
Tratament pentru picioare cu Ultrasunet + radiofrecventa - tratament analgezic, antiinflamator, miorelaxant si vasodilatator
300 Lei
Alege un GIFT CARD! Ofera o experienta celor dragi, in loc de clasicele cadouri materiale! Poti beneficia de el in format fizic sau electronic.
Abonare
Newsletter
Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Copyright 2023 Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Home Clinica Servicii Oferte Produse Media Blog Contact Programari