Cauta
Meniu

Cum comand? Cum platesc? Politica de retur

Home » Suport » Cum comand? Cum platesc? Politica de retur
Suport

Pasul 1:

 

Folositi categoriile si filtrele site-ului nostru pentru a alege serviciul sau produsul dorit.


Alegeti servicul sau produsul dorit dand click pe butonul aferent acestora din lista de variante disponibile.


Apasati butonul Adauga in cos. Dupa apasare, va aparea continutul cosului dumneavoastra de cumparaturi, ca in imaginea de mai jos.


Pasul 2:

 

Dupa alegerea tuturor serviciilor si/sau produselor dorite apasati pe butonul Finalizeaza comanda.

 

Veti fi redirectionat catre cosul dumneavoastra de cumparaturi, unde puteti adauga mai multe servicii sau produse la comanda sau puteti schimba varianta de abonament aleasa.


In aceeasi pagina, daca nu aveti deja un cont pe site-ul nostru, puteti sa introduceti datele de livrare si facturare.


Va sfatuim sa va creati un cont, deoarece astfel puteti sa aveti un istoric al comenzilor, nu va trebui sa completati de fiecare data datele dumneavoastra si veti putea urmari in orice moment stadiul comenzii dumneavoastra.


 

Pasul 3:

 

Alegeti modalitatea de plata.


Odata aleasa modalitatea de plata, comanda dumneavoastra este finalizata,pe email veti primi o copie a comenzii, iar unul dintre consultantii nostri va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

 

 

Semnalizare plata integrala

 

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

 Logo Euplatesc 320x100 Logo Euplatesc 300x250 Logo Euplatesc 300x300  

  Logo Euplatesc 200x400 

 

 

Semnalizare plata in rate

 

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

 starcard.png

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

0lasuta.pngRate fara dobanda  ceas.pngperioada de gratie de pana la 56 de zile

 mana_cu_card.pngcomision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

 

 

Prin card de credit emis de BCR:

 

banner_text_bcr.pngE usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website …………………. si beneficiezi de oferta standard de  x rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscriÅŸi automat ÅŸi gratuit toÅ£i clienÅ£ii care deÅ£in unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program ÅŸi care, la momentul efectuării tranzacÅ£iei la comercianÅ£ii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar"introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

•             Aplica acum pe  www.bcr.ro sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” ÅŸi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reÅ£ea naÅ£ională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

 

  

Prin card de credit emis de BRD Finance

 

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

brdf225x140.jpg

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

 

 

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·         Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·         Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

·         Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·         Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 banner_text_apb.png

 

Prin credit card emis de Garanti BBVA

 

Bonus Card de la Garanti BBVA îÅ£i oferă posibilitatea de a face cumpărături în x rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poÅ£i face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziÅ£ie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îÅ£i permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacÈ›ie online primeÈ™ti notificare SMS. Astfel, È™tii mereu ce sume se tranzacÈ›ionează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de RelaÅ£ii ClienÈ›i la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reÅ£ea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente”

Garanti

Prin card de credit emis de First Bank

 

 

banner_text_2_firstbank.pngbanner_text_1_firstbank.pngAnul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website ………………… si poti beneficia de ............ rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Franklin

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  • Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
  • Introduci datele cardului
  • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

Start la cumparaturi !

 

 

Politica de retur

 

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

 

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

 

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Cosmobelle by Ana RD, in cazul platii online;

 

- datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

- produsul comandat nu este in stoc

 

 

In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna, in cazul in care plata s-a facut anticipat, in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunÈ›are la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

 

 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta poate sa trimita o notificare scrisa la office@revivemedical.ro.

 

 Atunci cand Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Costul de transport initial, ca si costul de returnare, nu se transfera, decat in cazurile in care vi s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform; daca va regasiti in unul din aceste cazuri mentionate trebuie sa ne contactati imediat prin email la office@revivemedical.ro atasand si poze relevante cu problema constatata. Suma va fi returnata pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata.

 

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

 

In cazul în care produsele returnate prezintă urme vizibile de uzură, sunt deteriorate, nu sunt returnate în aceeaÈ™i stare în care au fost livrate, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce vă va fi comunicată după evaluarea starii produsului.

 

Produsele pot fi trimise printr-o firma de curierat la alegere (exclus preluarea coletului de la sediul acestora-exemplu Posta Romana), în decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-aÈ›i comunicat decizia de retragere din contract. Produsele pentru retur  se vor trimite la adresa: Revive Medical, Str. Petofi Sandor, nr. 23, Dumbravita, Timis. Telefon: 0771447381, costurile de transport aferente returului vor fi suportate de catre Client.

 

 
Abonare
Newsletter
Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Copyright 2024 Revive Medical
Facebook Twitter Instagram Youtube
Home Clinica Servicii Oferte Produse Media Blog Contact Programari